donderdag 4 oktober 2012

Tadaa!

Het is er, het staat er, het ligt in de winkel en wij hebben het met onze eigen ogen gezien: er zijn mensen die het er uit halen en mee naar huis nemen! Wij moeten daar even van bekomen. Hier en daar resideert het zelfs in de etalage op zo'n manier dat u er niet naast kunt kijken. Of misschien is mijn beeld wat gekleurd omdat ik er echt naar op zoek was.

Maar toch.

U zult enige moeite moeten doen om het boek te negeren.
etalage
(Versiering volgens inspiratie van de lokale boekhandelaar.)

In al die commotie - het ligt er, het ligt er écht! - vergaten we dat we eigenlijk aan het aftellen waren en nog nul moesten roepen. Et voilà:
Cover_zo geknipt3
Zo geknipt! 30 recepten voor je naaimachine - 24,95 euro inclusief 4 patronenbladen en zowat alle tips en trucjes die wij kennen - in de betere boeken- en stoffenwinkel. 

Maar evengoed tussen de soep en de patatten, want ook in de supermarkt is hij te koop. Wilt u graag weten waar u terecht kunt en waar en wanneer wij de pen ter hand nemen en een praatje met u slaan? Die data en locaties bundel ik vanaf nu hier.

De allerplezantste keer wordt ongetwijfeld die op 10 november, op Stiel en Stijl, 'onder collega's'. En dat is goed gezelschap, zoals u ziet!

 
Zaterdag 10 november van 16u tot 17u
Loft 130, Oude Baan 130, Korbeek-Lo
 
Die madammen hebben dat daar goed bekeken, want er is moois en lekkers en zelfs doens want wie zin heeft kan er ook een workshop volgen, alle info op hun Facebookpagina!

Enfin, ik zou zeggen: en dan zwijg ik vanaf nu over heel die boekenhistorie. Maar kijk, het kind is pas geboren, u zult toch nog een paar keer moeten verdragen dat ik vingers en tenen tel en u konde doe van mijn bevindingen. Tja, jonge moeders...

40 opmerkingen:

Oon zei

Ik kijk zo hard uit naar Stiel en Stijl!
En mannekes, wat is dat boek van jullie toch prachtig!
*zuchtzoschoon*

Petits Pirates zei

Proficiat!

Ollie en Wallie zei

mijn exemplaar daarstraks gekocht! ziet er super uit, goed gedaan!!!

Polkadotjes zei

Proficiat dames, het is een topboek! Ik zal er zonder twijfel veel plezier aan beleven. En hoedje af voor al het werk dat jullie daar aan gehad moeten hebben. Knap!

Happy in red zei

Oh ladies, wat ontzettend leuk!! Ik ben zó ontzettend BLIJ voor jullie. Wat geweldig dat jullie het hem hebben geflikt zeg, geweldig.
Groetjes, Esther.

miekemoeche zei

moet een ongelooflijk heerlijk gevoel geven om zo je eigen boek in de etalage te zien liggen...én zien buiten te vliegen!!!!
Als trouwe stiel-en-stijl-fan van het eerste uur, kijk ik enorm ernaar uit om dit jaar weer een bezoekje te brengen....maar of ik tot dan kan wachten om jullie boek te kopen,mmmmmmmm....ik betwijfel het sterk ;-)
groetjes
Hilde

Sahara Kids zei

Eindelijk! En eens ik genezen ben, zal ik er eens in eentje gaan bladeren en misschien ook kopen.

heidi zei

ben daarnet ook mijn gereserveerde exemplaar gaan halen. en meteen al een lijstje gemaakt van alle dingen die ik wil maken. ziet er superleuk uit! dikke proficiat!

Leentje zei

Ik mocht daarnet mijn pakje afhalen in het postpunt. Het ruikt nog helemaal vers, jullie boek, en het ziet er ge-wel-dig uit! Ik zit hier maar te bladeren en te glimlachen en te knikken... Proficiat!

Nele84 zei

Ik ga er morgen nog eentje halen bij de Standaard :-).

maarnietvangrijs zei

Super zeg, gefeliciteerd!!!! Ik ga het weekend eens in de boekhandel snuffelen. :-)

Annelyse zei

nen dikke proficiat met jullie mooie baby.
Echt leuk.

fieke zei

Hele dikke proficiat met jullie pasgeboren kindje ;-)

linkshandiger zei

Wauw! Van harte!

boomie zei

Een dikke proficiat met jullie prachtige boek! Die kleuren! Die verhalen! Die projecten! Super allemaal. Mijn favoriet? Hfdst 30, maar dat had je waarschijnlijk al geraden. Geniet ervan!

Spruit zei

Ik kreeg van de mevrouw in de boekenwinkel: wat een goed idee om te bestellen, ik ga zo door mijn voorraad zitten! :-) Dus dat belooft!
En ja, het is de allereerste keer dat ik een boek in handen heb waar ik ALLES uit wil maken. Nog even bezig dus de komende weken. Super bedankt voor de moeite, tijd, liefde en energie die jullie erin gestopt hebben. Het straalt er van af, zoals het hoort.

Photo-copy zei

gefeliciteerd! En nu al tweede druk heb ik gelezen. Super!

Jozefien zei

Gekocht én goedgekeurd! (Maar ik was eigenlijk al helemaal overtuigd door jullie previews). En ooooh wat nijpt het om er iets te kunnen uit maken.. Kon ik bij jullie boek toevallig geen zakje met extra tijd kopen?

Elza D. zei

WOW, een hele etalage!! Dat wordt precies de bestseller van het najaar! Zaterdag ga ik gelijk oversteken met Mie. Ben echt benieuwd.

wannesraps zei

Ik heb me eens in de zetel gezet om het boek van voor naar achter en van achter nog eens naar voor te bekijken... Super!!! ik heb direkt de projecten in mijn hoofd gestoken die ik binnenkort wil uittesten, maar eerst heb ik nog wat werk aan onze kerstswap+ Die *mimi`s* en ikzelf organiseren. Het is geen gewone swap, want je maakt ook een kind blij!!
Zin om mee te doen? hoemmelke.blogspot.com

la merlette blanche zei

Dju toch, ik ben zo benieuwd maar ik zal pas volgende week vrijdag in een winkel geraken. En wauw, effenaf op de boekenbeurs ook!

Miss Creatuurtje zei

En terecht supertrots hoor! Ik heb het boek ondertussen in mijn handen en het is super!!! En wat ruikt het lekker, zo'n pasgedrukt boek :-)

Anoniem zei

Vanmorgen, om 7u30 stond ik in Makro... Na een hele queeste gisteren (serieus) heb ik hem in mijn handen en op mijn gezicht een brede glimlach. Van harte allebei, de kleuren spatten eraf! En: dankjewel.
Annick

wapiti zei

Ha, ik heb er een gekregen. Ik heb het van de eerste tot de laatste bladzijde gelezen en weer van achteren naar voren. Mijn dochter heeft het doorbladerd (en direct wat gekozen) en de naaisters van Schoten Stikt hebben het gewikt, gewogen en unaniem goedgekeurd! Het ziet er vrolijk uit, de kleuren en het naaiplezier spatten van elke bladzijde en het ruikt zo lekker en nieuw. In één woord: geweldig!
Proficiat en doe zo voort!

.tonBouton. zei

Ik heb er gisteren in de boekhandel al eens aan geroken, mmm. En nog niet gekocht????
Een examen in zicht, dus ik MOET me nog even inhouden...

Vlijtig Liesje zei

Gefeliciteerd! Het ziet er superleuk uit.

Nice* zei

Oh zo leuk!! en dikke proficiat!! Dat boek zal verkopen als zoete broodjes!! Hij staat alvast op mijn verjaardagslijstje!!***

Missypi zei

Het is een super leuk boek. Heb het net gekocht. En die lokale boekhandelaar, volgens mij is dat in Aarschot...?

Stien zei

Leve het boek! Proficiat! En vooral: leve Babette! Onno ziet haar wel zitten ;)...

Juffertje Uil zei

Heel knap werk. Jullie hebben dat schitterend gedaan. Een dikke proficiat.

Stien zei

Ah, en nog iets: zo tof om Oma Betty eens te zien, die is hier intussen al zo vaak gepasseerd, eindelijk heeft ze een gezicht :)!

ruimtevisser zei

Heb hem daarnet al vastgehad bij mijn schoonzus, zag er uit als een echt boek!! een mooi boek, een boek met toffe foto's, een boek met fijne naaisels, een boek dat ik zo snel mogelijk ga kopen. Sjiek gedaan!!

Inge (Ferre en Stien) zei

Ik ging vanavond naaien, maar ik heb 90 minuten in jullie boek zitten lezen. Echt een feest! Ik ga ermee aan de slag.

hilde@home zei

het is echt een fantastisch boek!!! Prachtig gedaan! Toffe foto's, duidelijke uitleg, eentje dat in veelvoud zal gekocht worden om onder de kerstboom te leggen!!!

mamakers zei

Het is een ont-zet-tend prach-tig boek! Met de post ontvangen via bambiblauw, merci voor het signeren!!

Tantehilde zei

Jamaar en een gehandtekend boek is ook niet zomaar een boek met een handtekening erin he! Die twee, die blijven vanalles uitvinden!!

Anoniem zei

Gisteren kwam t lief met een zakje van de Standaard boekhandel. Niks nieuws, daar kijk ik niet van op, hij vreet namelijk boeken. Maar plots, zó plots toverde hij een cadeautje uit het zakje: voor mij, een boek, hét boek, van jullie!

Caro

Lore zei

Ik heb het ook al in mijn bezit! Heel tof en knap gemaakt! Binnenkort probeer ik iets uit!

ZaZoZip zei

Het is een super boek ! Ik kijk al uit naar het vervolg ;-)
Tof gedaan !

madame Volt zei

leuke blog! Ik kom volgen …
Groetjes madame Volt
x