dinsdag 3 juli 2012

Gezocht: boektesters

Ik vertelde u al dat Sanne en ik een boek maken. Volgens de laatste berichtgeving klopt dat nog steeds! We lopen elkaars deur en mailbox plat, schreven een plan, kozen stof, we tekenen en hertekenen, we knippen en stikken, we keren langs 101 keergaten. Meermaals per dag keren onze magen, van de vlinders of van de zenuwen. In het najaar veranderen die vlinders in fladderende bladzijden, van een boek van onze hand. Hoe. Leuk. Is. Dat.

Er zijn dingen die van de eerste keer 'raak' zijn.
Er zijn dingen die een testmodel of tien nodig hebben. 

proefmodelletjes

Zij vroeg me of ik ook een patroon voor een bananendoos in het boek zou stoppen. Het antwoord is neen. Maar zoals u hierboven ziet, zijn er dingen die, qua curiositeitsgehalte, aardig in de buurt komen...

Oh wees gerust, er komt ook bruikbaar materiaal in ons boek! Als dat bij mij niet zou lukken, dan zorgt zij daar wel voor.  Net zoals ze zorgt voor orde in de plannen. We hebben nu elk een keurige stapel pakketjes klaarliggen, telkens met stof, fournituren en garen. Eentje per patroon in het boek. Handig, een partner in crime met zin voor orde.

stapeltjesstof


En verder doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat u er mee aan de slag kunt, met ons boek. Dat er geen flaters in staan. Dat we niet te kort door de bocht gaan en zeven stappen overslaan. Hoe we dat doen? Doordat we kunnen rekenen op een zeer betrouwbaar team van testers. Die kregen het mandaat om elke komma in vraag te stellen. En om zich in te leven in iemand die voor de eerste keer tegen een naaimachine botst en beslist: 'Tiens, zal ik eens iets maken uit dat boek van Sanne en Riet.'

Dat team kan versterking gebruiken!

We zoeken: twee gemotiveerde testers, die het tussen nu en eind juli zien zitten om minimum twee van onze patronen te testen en te voorzien van commentaar.

Wat krijg je in de plaats buiten die sneak preview? Een gesigneerd exemplaar van het boek, als het er is. En een van de items die er in staan, maar dan door ons gemaakt!

Je kan je kandidaat stellen door te reageren op dit bericht. Op 9 juli loten we er twee testers uit! Ben je intussen benieuwd naar welke stappen er allemaal worden gezet richting boek? Volg ons dan op dat andere boek! En verspreid gerust het woord, want daar dient dat natuurlijk voor.

Edit: Jullie talrijke testerskandidaturen zijn verzameld en worden op dit moment in overweging genomen. Wie reageerde maar zijn reactie hieronder niet ziet staan: geen nood, wij zien ze wel in onze mailbox. Alle reacties staan op een rij en we haalden de dubbels er uit. Maar onze volledige collectie onschuldige handen is op daguitstap: we maken de uitslag vanavond bekend! 

255 opmerkingen:

  1. Ik wil graag meedoen! Tijd zat met twee maanden vakantie :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil graag meedoen! Tijd zat met twee maanden vakantie :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ook wel proefkonijn zijn, en ook in zwangerschapsverlof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kies mij! Ik heb tijd! En ik zal direct zorgen dat het patroon voor de Nederlandse Naaisters goed begrijpbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk!!
    Ik zou ook graag willen test naaien .
    Groetjes rianne

    riatessen@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil ook wel testen! Als juf heb ik twee maand vakantie en dus tijd genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaa! Ik wil ook wel "testeres" worden! Als juf heb ik twee maand vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Karen, Lena, Luka, Mona6 juli 2012 om 11:31

    Reageren heeft waarschijnlijk weinig zin, want ik ben de zoveelste al. Maar wij bieden jullie vier testers voor de prijs van één ;-)
    Van zodra ik mijn Bernina bovenhaal, staan de drie dochters (ze zijn 13, 11 en 9) mee te drummen om te stikken. Tasjes, tassen en nu ook rokjes dankzij het boek van ZsaZsa.
    Dus willen jullie een boek maken dat ook aanslaat bij meisjes die gek zijn van stofjes, dan zijn wij je bereidwillig test-team!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als absolute naaileek - allé een beetje recht naaien lukt wel - de basis is onder de knie mits goed nadenken - wil ik me er graag aan wagen. Kwestie van iemand die pas beginnend is in het team te hebben ;o)) So coint me in!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. OOO dat lijkt me leuk! Dan kan ik mijn vakantie (van 2 maand) iets voller maken. Nu ben ik alleen maar bezig met schoolwerk ... maar 2 maand kan je daar niet mee vullen é ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben 3 weken geleden begonnen met naaien, ben een complete leek, maar haal ondertussen toch al rokjes en jurkjes vanonder mijn naald. Qua afwerking is dat nog niet alles, maar al doende leert men hé...
    En de welgemeende waauw van de 2-jarige dochter bij elke creatie is ook wel fijn...

    Dus testen...ja, graag...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik zou wel graag willen testen. Lijkt me leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi, ik wil graag testen voor jullie! Ik ben de week van 16 tot en met 20 julie helemaal alleen en kinderloos overdag. Tijd genoeg voor een proefprojectje....

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb twee maanden vakantie en heb dus tijd genoeg om te testen! En commentaar geven doe ik met veel plezier! Ik kijk er naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het lijkt me niet te lukken om te reageren, maar ik wil maar zeggen: Kies mij! Ik heb tijd en zal direct zorgen dat het patroon ook voor de Nederlandse Naaister geschikt is!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik wil heel graag testen... Heb al wat eenvoudige dingen gemaakt en hou wel van een uitdaging! Bovendien heb ik vakantie en dus heel veel tijd (en zin) om jullie patroontjes te testen!
    Ik kruis mijn vingers al en wens jullie veel plezier en weinig slapeloze nachten bij het maken van het boek!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nog een leuk boek om naar uit te kijken!! Tuurlijk wil ik ook graag mijn steentje bijdragen als tester.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nog een boek om naar uit kijken! Natuurlijk wil ik ook graag mijn steentje bijdragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik doe ook graag mee met de uitdaging. Ik heb nog nooit naailes gevolgd en kan dus perfect testen of de uitleg duidelijk genoeg is!
    Groeten,
    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nóg een boek om naar uit te kijken, joepie!!!!En het zou super zijn om een klein steentje te mogen bijdragen door enkele patroontjes te testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hallo, ik wil heeeel graag meedoen, heb vanf 13 juli 1 vrije dag per week, en was al bang dat ik die moest vullen met poetsen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ja , wil graag dingen uitproberen! Ik heb al wat jurkjes en rokjes gemaakt, maar tasjes nog nooit. Wou eigenlijk in september bij CVO cursus "Handtassen" gaan volgen, maar is deze is afgevoerd in Leuven. Dus zal ik het anders met jullie boek proberen.
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ja, graag, ik wil ook wel een testster zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Tof! Ik durf mij op te geven!
    Wie weet.. zou super tof zijn!
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Zie net dit bericht... ben wel iets ouder((54)... naai nog maar net heb 3 kussens en een tasje voor rond de Ipad gemaakt deze kan nog mooier maar is zo toch bruikbaar... misschien moeten de proefpersonen wel iets meer ervaring hebben... geen probleem ik kijk al uit naar jullie boek! marina.grosemans@pandora.be

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik heb nog net op de valreep dit uniek aanbod gelezen.Ondertussen hebben er zich meer dan 200 naarstige naaisters aangemeld. Het is zoals meedoen met de lotto. Ook al weet je dat de kans klein is, het doet ondertussen 'dromen van'. Je weet maar nooit.
    Veel plezier met de creatie van jullie boek.
    groet, brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Net mijn eerste naaimachine gekocht, dus als totale leek doe je dan inspiratie op bij de experten en zo kom je snel uit op deze blog! Een superfijne opdracht die op mijn lijf is geschreven... en ik ben de hele 'grote vakantie' beschikbaar (geen verre vakanties gepland met onze kleine spruit), dus ik stel me heel graag kandidaat!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik zie mijn reactie van gisteren niet meer staan dus schrijf ik me opnieuw in ... ik ben nog maar pas aan het naaien 3 kussens en een hoesje voor de IPAD dit is nog voor verbetering vatbaar...

    Veel succes... ben erg benieuwd naar jullie boek zal zeker verkopen wanneer ik zie hoe creatief jullie zijn!

    Door deze blog kreeg ik echt de naaikriebels ontdekt via "Het Belang van Limburg" artikel over de "knappe knoopjes" en of ze knap zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Op de valreep zag ik jullie oproep voor testers. Ik wil me bij deze graag nog kandidaat stellen. Ben 21 jaar, een jaartje ver met naaiervaring (wat helaas niet veel verder komt dan gsm hoesjes, broeken inkorten en linnenzakken). Heb zomervakantie, dus tijd genoeg om te testen en kritisch te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Het is op het nippertje maar ik zou heel graag mee willen helpen testen. Succes!
    Groetjes, Mimi

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Net op het nippertje, ik zou graag helpen om uit te testen. Lijkt mij super leuk!
    Groetjes,
    Mimi

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Waw, al zoveel kandidaten om te testen! Ik wil graag proefkonijn zijn, dus hopelijk zijn de 'lotterijgoden' mij gunstig gezind, de 'weergoden' zijn het de laatste dagen niet ...

    BeantwoordenVerwijderen
  33. graag! 2 kleine pagadders, een nieuw naaimachine, en nog enkele maanden thuis! Redenen genoeg om uit te testen! Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  34. ja ik wil ook graag helpen! ook ik heb verlof! hihi dus veel tijd om te testen! zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Tjiens...testen...
    dat zou de volgende stap in de diepe zijn !
    Ik heb nog nooit (durven) testen ; ben dan ook maar amateur.
    EN bovendien ben ik waarschijnlijk al een heel stuk ouder dan de meesten onder jullie.
    Maar té oud ben je toch nooit, hé....als je jong van hart /van geest én van naaikunst bent ?
    Kan ik nog meedoen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mijn eerste reactie is blijkbaar de hemel van het wereldwijde web ingevlogen....
    Mag/kan ik (senior/amateurnaaister)ook nog meedoen om (eventueel) te testen?
    Of vinden jullie mij te weinig vaardig ?
    Te oud ?

    Eerlijk zeggen , hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ja! Lijkt me heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Lijkt me heel erg leuk, ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Op de valreep maar graag!
    succes met jullie boek

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Heel graag! Ik ben trouwens reuzebenieuwd naar jullie boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi hoi,

    Hebben jullie al geloot? Ik had niet goed gelezen en alleen berichtje achtergelaten op de blog van Eloleo. Dat is natuurlijk geen goede reclame voor mezelf voor wat betreft het testen! :-)
    Afijn, ik doe dus graag mee met het testen.

    Groet,
    Mrs Busy

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Kan ik er nog bij als eventuele tester? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Als trouwe bezoeker van Eloleo, zie ik helaas vandaag pas jullie oproep...stiekem toch geen blogverlof dus.. :-) het lijkt me geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan jullie boek. En aangezien jullie vandaag een keuze maken, hoop ik dat jullie dit berichtje nog zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ben ik al te laat om me kandidaat te stellen als boektester?? Ik wil best proefpersoon zijn. Met een eerste baby op komst zal ik jouw boek goed kunnen gebruiken! Hoewel ik met de blog ook al een heel eind kom :)

    Groetjes
    Ghislaine

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Oh leuk! Het lijkt me erg fijn om te proberen. Ik ben vooralsnog vooral bezig met kledij maken, maar tassen: daar gaat ons mama content mee zijn! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Annemie
    Ik ben bijzonder benieuwd naar jullie ontwerpen en wil graag een testje wagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Natuurlijk wil ik testkonijn zijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Tju, te laat zekers? Had graag meegedaan. Veel succes, ik kijk uit naar jullie boek!
    Els (elsie knuffels)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Dat lijkt me een hele leuke uitdaging!! Woon in Australie maar volg je blog. Altijd leuk om te lezen en inspiratie op te doen.
    Groetjes van Mariken (xlodiers75@bigpond.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. ik wil ook wel testen hoor...
    niet zo een ervaren naaister maar willen is kunnen hé en als ge maar hard genoeg wilt dan kan je het ook...

    x kelly
    kelly.mennen@live.be

    BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!